Vali Coş, Sakarya Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ve Yönetim Kurulu Üyelerine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette Yönetim Kurulu Başk.Yrd.Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çoroğlu, Nihat Yılmaz  ve Genel Sekreter Yasemin Arıkan hazır bulundu.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete;  Vali Hüseyin Avni Coş ‘un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sakarya Ticaret Borsası\'nın  işleyişi, Borsa Laboratuvarı ve  Hayvan Borsası hakkında bilgiler  verdi.

Cevdet Mete; STB\' nin stratejik plan faaliyetleri içerisinde gelecekte hayata geçirilmesi planlanan piyasalarda fiyat istikrarı sağlayacak olan  Lisanslı Depoculuk  Projesi konusunda fizibilite çalışmalarına başlandığını, bu projenin maliyetinin yüksek bir proje olduğunu belirterek Lisanslı Depoculuk  için  yer tahsisi konusunda valiliğimizin desteklerini  beklediklerini ifade etti.

Sayın Vali Hüseyin Avni Coş;  Sakarya\'nın Tarım ve hayvancılık potansiyelinin yüksek olduğunu bu potansiyelin değerlendirilmesi hususunda yapılacak her türlü projeye destek verebileceklerini söyledi. Vali Coş; Lisanslı depoculuğun tarım ürünlerine dayalı ticareti kolaylaştıran, ürün piyasalarının gelişmesine ve fiyat istikrarına katkı sağlayan kurumsal bir alt yapı olduğunu belirterek;  Borsa\'nın fizibilite  çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yer tahsisi konusunda her türlü desteği verebileceklerini dile getirdi.

Yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ortamında geçen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Sayın Vali Coş;  Sakarya Ticaret Borsası birimlerini gezerek birim faaliyetleri hakkında  yetkililerden bilgiler aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Yönetim Kurulu üyeleri ile  ziyaret  resmi çektirerek  Borsadan ayrıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]