Vali Çakacak'tan Fuara Davet

Van Valisi Özdemir Çakacak; bu yıl 15’incisi gerçekleşecek olan "Van-Asya Enternasyonal Fuarı”na tüm Sakaryalı’ları davet ederken; "çifte hemşerim" dediği aslen Van Erçiş’li olan Cıtroen Bül Otomotiv sahibi İşadamı Fikret Bülbül'ü de özel davet etti.

ÖNEMLİ FUAR

Van Valiliği, Belediye Başkanlığı ile Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) tarafından her yıl geleneksel olarak tertiplenen ve bu yıl 15'incisi gerçekleşecek olan “Van-Asya Enternasyonal Fuarı”; 16 / 21 Eylül 2008 tarihleri arasında Van-Erciş Karayolu üzerinde bulunan Altaylı Spor Kompleksi'nde yapılacak.

SAKARYALI

Aslen Sakaryalı olan Van Valisi Özdemir Çakacak, bu önemli fuar için tüm Sakaryalı işadamlarına ve yatırımcılara çağrıda bulunarak, 16 / 21 Eylül 2008 tarihleri arasında açık kalacak olan 15'inci Van-Asya Enternasyonal Fuarı'na davet etti.

BÜLBÜL'E DAVET

Sakaryalı Van Valisi Özdemir Çakacak ayrıca, yıllık izni için geldiği ilimizde ziyaret ettiği ve Van ziyaretinde de kendisini ziyaret eden "çifte hemşerim" dediği Van Erçişli olan Cıtroen Bül Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Fikret Bülbül'ü de özel davet etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]