Vali Büyük'ten Kurban Bayramı mesajı

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Büyük yayımladığı mesajda, “Ülkemizin ve Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı, bugünlerin anlamına da uygun olarak ayrılık ve kırgınlıklar ile günlük hayatın getirdiği dargınlıkların aşılmasına önemli bir vesile teşkil eden bir Kurban Bayramını daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bayramların insanları birbirine yaklaştıran, kaynaştıran, yüreklerde sevgiye ve saygıya dayalı, samimi dostlukların gelişmesine, güçlenmesine vesile olan önemli ve değerli günlerdir olduğunu vurgulayan Büyük mesajında şunları belirtti:

“Bayram günlerini kırılan kalplerin onarılması için fırsat bilelim. Hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlayalım, öksüz ve yetimlerin, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olalım. Vatandaşlarımızın bu bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan tedbirler alınmıştır. Bayram nedeniyle artacak olan trafik yoğunluğu ile ilgili Sakarya genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, bu vesile ile sevgili Sakaryalı vatandaşlarımın, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.”

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]