Vali Büyük'ten, 18 Mart Şehitler Günü mesajı

Vali Mustafa Büyük, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

Bugün 18 Mart Şehitler Günü, aynı zamanda Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümüdür diyen Büyük; "Bu güzel topraklar, bizlere vatanı için seve seve canını ortaya koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Aziz Şehitlerimizi saygı ile anıyoruz.

Birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelmiş Aziz Milletimiz, hiçbir zaman esaret altına girmemiş ve her zaman tarihe yön veren parlak zaferlere imza atmıştır. Milletimizin birliği ve bütünlüğünün en anlamlı simgelerinden biri olan ‘‘Çanakkale Zaferi’’ bir azmin zaferidir. Mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vererek, bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, bağımsızlığımızı, sarsılmaz imanları ile eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz Aziz Şehitlerimiz, dünyada eşi benzeri olamayan bir destan yazmışlardır.

Bu Duygularla; ‘‘18 Mart Şehitler Günü’’nde bu toprakları bize mukaddes vatan kılan bütün şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımız saygı, minnet ve şükranla anıyorum." dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]