Vali Büyük, Sakarya Barosu'na veda etti...

Valiler Kararnamesiyle Adana Valiliği\'ne atanan Vali Mustafa Büyük, Sakarya Barosu Başkanı Av. Recep Hacıeyüpoğlu’na makamında veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Sakarya\'da çok mutlu dört yıl geçirdiğini belirten Vali Büyük, Sakarya Barosu Yönetimi ile dört yıl boyunca çok iyi ilişkiler içerisinde bulunduklarını söyledi. Sakarya Barosu\'nun 60 yıllık tarihi olan köklü bir baro olması sebebiyle Sakarya Barosu mensubu avukatların yargının, diğer birimleri ve kamu yöneticileri ile çok düzenli ilişkiler içinde olduğunu gözlemlediğini söyledi. Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek bundan sonraki görev yeri olan Adana’da Sakarya Barosu mensubu avukatları ağırlamaktan onur duyacağını belirtti.

Sakarya Baro Başkanı Hacıeyüpoğlu ise yaklaşık iki yıldır görevde bulunan Sakarya Barosu yönetiminin Vali Mustafa Büyük ile çok iyi iletişimde bulunulduğunu, Yargının içinde yer alan savunma makamı olarak ilişkilerimizin bu anlamda meslektaşlarımızın ve Sakarya Halkının hak ve menfaatleri doğrultusunda icra ettiğimizi bu konuda Mustafa Büyük’ünde olanca dikkatini gösterdiğini bildirdi. Sakarya Barosu Başkanı Av. Recep Hacıeyüpoğlu Sakarya Valisi Vali Büyük’e yeni görevinde başarılar diledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]