Vali Büyük, Dünya Yaşlılar Gününü kutladı

Vali Büyük\'ten Dünya Yaşlılar Günü mesajı
 
Yaşlılara hak ettikleri değerin ve saygının gösterilmesi amacıyla 1 Ekim Günü Birleşmiş Milletler Teşkilatı tarafından “Dünya Yaşlılar Günü” olarak kabul edilmiştir.

Yaşlılık dönemi, herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir evredir. Onların toplum ile bütünleşmelerini ve yaşama bağlı kalmalarını sağlamak, ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş bu insanlara şükran ifadesi olacaktır.

Yaşlılarımız yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Onlar öncümüz, adetimiz, geleneklerimiz ve hoş sohbetlerimizdir. Onlara verdiğimiz değerler ile geleceğimizi yeniden kuracağız.

Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, anlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.

Bu duygularla bütün değerli büyüklerimizin “Yaşlılar Günü”nü kutluyor, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]