Vahit Serbes, Radyo Net'te Yeni İddialarda Bulundu

Radyo Net’te Fatih Bahtiyar’ın hazırlayıp sunduğu “Gün Biterken” adlı programına katılan CHP İl Başkanı Vahit Serbes, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Serbes, bazı belediye başkanlarıyla ilgili gündeme taşıyacağı iddiaları ve partisinin seçim çalışmaları hakkında Fatih Bahtiyar’ın sorularını yanıtladı. Ayrıca, medya ile ilgili de sitemi vardı.

Yeni İddialar Var

CHP İl Başkanı Vahit Serbes Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ve Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Feridun Turan hakkındaki iddialarından sonra, ilk defa 'Gün Biterken’de Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Karasu Belediye Başkanı Ahmet Türk hakkında da iddiaları olduğu, bunları en kısa zamanda açıklayacağını dile getirdi.

Programda, CHP İl Başkanı Vahit Serbes, Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Feridun Turan hakkında dile getirdiği iddiaları tekrarladı. Serbes, Pamukova Belediyesi'nde çok önemli bir yolsuzluk olduğunu ve bunda H.F.Turan’ın oğlunun adının öne çıktığını söyledi. Pamukova Belediye Başkanı'nın oğlunun imza yetkisi olmadığı halde proje hazırladığını ve onun hazırladığı projelerin de belediye tarafından onaylandığını belirtti. Serbes ayrıca, şu ana kadar dile getirdiği iddialarına destek de gelmeye başladığını söyledi. H.F. Turan hakkında dile getirdiği iddialarının İMO Başkanı Hüsnü Gürpınar’dan destek geldiğini, bunun kendisi adına sevindirici olduğunu ve bunun iddiaların doğruluğu ile ilgili olarak çok önemli olduğunu belirtti. Serbes, İMO Başkanı Gürpınar’ın Pamukova Belediye Başkanı'nın oğlunun imza yetkisi olmadığını teyit ettiğini de ifade etti.

Görüşme Talebinde Bulunan Oldu Mu?

Fatih Bahtiyar’ın “Haklarında iddialar dile getirdiğiniz kişiler tarafından, iddialarla ilgili olarak görüşme talebinde bulunan oldu mu?” sorusuna Serbes, “Evet, oldu. Bir belediye başkanı böyle bir görüşme talebinde bulundu” dedi.

Kamil Özkan’ın Adaylığı Hakkında Ne Düşünüyosunuz?

Bir süre CHP’den Adapazarı Belediyesi için aday olmak istediğini dile getiren Kamil Özkan İle ilgili durumun sorulması üzerine Serbes,
Böyle bir talebin yapılmış olmasının kendisini sevindirdiğini, bunun partisinin aday konusunda ne kadar zengin olduğunun göstergesi olduğunu” belirtti. Serbes, Kamil Özkan'ın adaylığına sıcak baktığını ancak diğer aday adaylarını rencide etmemek adına parti içerisinde hiç kimsenin adını ön plana çıkarmadıkları sözlerine ekledi.
Serbes'ten Medyaya Sitem

Medyanın yaklaşımını nasıl buluyorsunuz?” sorusu üzerine CHP İl Başkanı Vahit Serbes, “Genelde iyi olduğunu, medyanın ilgisinin her geçen gün arttığını” söyledi ve Ancak bazı gazetelerde şahsını hedef alan haberler yapıldığını, yakınları üzerinden saldırıldığını” belirtti. Serbes, daha önce kendisi hakkında son derece olumlu düşünceler besleyenler maalesef bugün “üç kuruş için beni satıyorlar” dedi. Ayrıca, bundan sonra medya konusunda daha seçici olacağını da sözlerine ekledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]