Üzeriyer Garih Ortaokulu turnuvada şampiyon oldu

Arifiye Ortaokullararası futbol turnuvasının Şampiyonu Üzeyir Garih Ortaokulu Oldu.

Arifiye Belediyesi tarafından düzenlenen, Arifiye Ortaokullar arası Futbol Turnuvasının yarı final ve final maçları Arifiye Belediyesi Spor Kompleksinde yapıldı. Yarı final maçında Kazım Karabekir Ortaokulu, Hacıköy Ortaokulu ile karşılaştı. Her iki takımın temkinli oynağı ve savunma ağırlıklı geçen karşılaşma Kazım Karabekir Ortaokulunun 4-1\'lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla turnuvanın üçüncüsü Kazım Karabekir Ortaokulu oldu.

Final müsabakasında ise Üzeyir Garih Ortaokulu, Arifiye Ortaokulu ile karşılaştı. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmayı Üzeyir Garih 5-4\'lük skorla kazanarak Arifiye Orta Okullar arası Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Karşılaşmaların ardından yapılan kupa töreninde üçüncü olan Kazım Karabekir Ortaokulu Üçüncülük kupasını Arifiye Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Recep Usta\'nın elinden aldı. Futbolculara ise hediye çeklerini Aşağı Kirazca Muhtarı Adem Hacı takdim etti. İkinciliği kazanan Arifiye Ortaokulu ise İkincilik kupasını Arifiye İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bayram Akgül\'ün elinden alırken, hediye çeklerini ise Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Öz takdim etti.

Turnuva şampiyonu olan Üzeyir Garih Ortaokulu, şampiyonluk kupasını Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu takdim etti. Futbolcular, hediye çeklerini ise AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar\'ın elinden aldı.

Başkan İsmail Karakullukçu, "Arifiye Belediyesi olarak gençlerimizi spora özendirmek, onların yeteneklerini ödüllendirerek, Türk sporuna yeni yeteneklere kazandırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Ortaokullar arsı futbol Turnuvamız bu gün sona erdi. Ben Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Hepsi, bizim gözümüzde çok değerli. Bu vesile ile emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(RŞ)
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]