"Uyuşturucu ve Alkolün Zararları"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, \'Uyuşturucu ve Alkolün Zararları\' konulu konferans gerçekleştirdi.

Sakarya Anadolu Teknik-Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı konferansa konuşmacı olarak Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nden Dr. Ayhan Ak katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı düzenli olarak gerçekleştirdiği sağlık konferanslarına devam ediyor. Sakarya\'da, “Herkes için Sağlık” projesi kapsamında “Uyuşturucu ve Alkolün Zararları” konulu konferans gerçekleştirildi. Sakarya Anadolu Teknik - Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı konferansta Dr. Ayhan Ak öğrencilere bilgi verdi. Açılış konuşması yapan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, konferansların devam edeceğini belirterek, yoğun katılımdan dolayı öğrencilere teşekkür etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi hekimlerinden Dr. Ayhan Ak gerçekleştirdiği sunumda alkolün kişisel olduğu kadar toplumsal bir sorun olduğuna değinerek uyuşturucu ve alkol kullanımının tetiklediği tıbbi ve sosyal sonuçları hakkında bilgiler verdi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]