Uyuşturucu krizinden bir günde iki kez hastanelik oldu

Sapanca ilçesinde bonzai kullandıktan sonra fenalaşan 2 genç, hastaneye kaldırıldı. Tedavi gördüğü hastaneden ayrılarak ikinci kez uyuşturucu aldığı öne sürülen gençlerden biri, yeniden hastaneye getirildi.

Son günlerde ardı ardına yaşanan ölümlerle gündeme gelen bonzai tehlikesi giderek büyüyor. Tüm uyarılara ve yapılan mücadeleye rağmen gençler, uyuşturucuyu rahatlıkla kullanarak hayatlarını tehlikeye atıyor. Bunun son örneği Sapanca ilçesinde yaşandı. Gazipaşa Mahallesi\'nde Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi arkasındaki boş bir arazide bonzai isimli uyuşturucu madde kullandıkları öne sürülen A.Ç. (24) ve B.T.(26) fenalaştı.

Çevredeki vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi baygın halde olan 2 gence müdahale etti. Gençler, ambulansla Sapanca İlçe Hastanesi\'ne kaldırıldı. Hastanedeki müdahalenin ardından A.Ç., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne, B.T. ise Toyatasa Acil Yardım Hastanesi\'ne sevk edildi.

Hastaneden çıktı, yine uyuşturucu madde kullandı

İddiaya göre B.T., tedavi gördüğü hastaneden kolunda braun kanül takılı halde ayrıldı. Bir süre sonra yeniden uyuşturucu madde aldığı ileri sürülen B.T., fenalaşarak yeniden ambulansla Sapanca İlçe Hastanesi\'ne getirildi. B.T., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]