Uygun, Sakaryaspor'un Kurtuluş Reçetesini Açıkladı

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sakaryaspor'un bulunduğu konumda olmasında geçmiş dönemlerde kulübü profosyonelce yönetmeyen kişilerin sorumlu olduğunu söyledi.

Memleketi Sakarya'da bir ödül törenine katılan Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun, Sakaryaspor'un yanlış yönetilmenin sıkıntısını çektiğini belirtti. Türkiye'nin en ünlü futbolcuları ve antrönörlerinin Sakaryalı olmasına rağmen geçmişteki bazı yöneticilerin bu değeri bilemediğini vurgulayan Uygun, "Sakaryaspor yanlış yönetilmenin cezasını çekmektedir. Geçmişte yapılan yanlışlıklara hiç bir zaman dur denmedi. Kulübü profosyonelce yönetemeyen geçmişteki bazı yöneticiler kendilerinin çok iyi bildiklerini iddia ettiler. Halbuki futbol adına hiç bir şey bilmiyorlar. 2 kere topu sektiremezler ama futbolu yorumluyorlar. Maalesef bu yöneticiler yüzünden dünyaya meydan okuyacak Sakaryaspor gelişimini kaybetti. Çünkü onlara kimse seslerini çıkartamadı. Kozlar onların elindeydi. Sakaryaspor'un bu duruma düşmesinde bu yöneticiler sorumludur. Burada taraftarın hiç bir suçu yoktur. Yıllarca bu takıma yöneticilik yapıpta yapılması gerekenleri yapmayanlar sorumludur. Bazı yöneticiler ise iyi hizmetler yapmıştır. Tapanlara teşekkürü bir borç bilirim."diye konuştu.

Sakaryaspor için profosyonelce yapılması gereken şeyler olduğunu ifade eden Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Taraftarların bir tezahuratı var (Hükümet düşer Sakaryaspor düşmez). Sakaryaspor'u gönüllerden kimse düşüremeyecektir. Sakaryaspor'a yapılması gerekenler var. Bunun profosyonelce yapılması gerekiyor. İnşallah biran önce hayata geçer ve Sakaryaspor öncelikle kümede kalır. Daha sonra layık olduğu Süper Lig'e çıkar ve bizim yazdığımız destanları o fazlasıyla yazar."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]