Uyanık mahalleli depoyu soyulmaktan kurtardı

Akyazı Yunus Emre Mahallesi\'nde, Ahmet Türkyılmaz’a ait beyaz eşya deposuna girmek isteyen hırsızlar, mahalleli tarafından fark edilince depoyu soyamadan kaçtı.

Depo önünde siyah renkte transporter model minibüsü fark eden komşular önce depo sahibini sonra polisi arayarak bilgi verdi. Bu sırada olayı fark eden hırsızlar olay yerinden hızla uzaklaştı.

Komşulardan biri, olayı şöyle anlattı, "Sabahleyin siyah bir minibüsün sokaktan birkaç kez geçtiğini fark ettim. Minibüs Ahmet Türkyılmaz’a ait deponun önünde park etti. İçerisinden deri montlu iki kişi indi gayet şık giysili kişilerdi. Birini bekliyorlar sandım sonra depodan içeri bakınca şüphelenerek evden inip deponun karşısından daha yakından baktım. Keskiyle kilidi kestiklerini fark ettim. Polise haber verdim ardından deponun sahibini arayarak durumu bildirdim. Bu esnada başka bir komşu yoldan geçerken bana seslenince hırsızlar olayı fark ederek minibüse atlayıp hızla kaçtı. Minibüsün plakasını emniyete bildirdik."

Öte yandan olayla ilgili soruşturma yapan polisler, minibüsün plakasının bir otomobilden çalındığını tespit etti. Otomobil ve depodan parmak izi alan emniyet güçleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]