Usulsüz parklanma tehlike oluşturuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, şehir genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sağlıklı, daha huzurlu bir şehir ve şehirdeki düzenin korunması için denetimlerin ve çalışmaların devam ettiğini dile getiren Türkhan, usulsüz parklanma ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Zabıta ekiplerinin günün her saati denetimde olduğunu açıklamalarına ekleyen Yusuf Türkhan, gün içerisinde en çok karşılaşılan vakanın usulsüz parklanma olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanu Türkhan, “Sakarya Büyükşehir Zabıta Dairesi olarak yasal olmayan parklanma ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Denetimlerimiz neticesinde kural dışı parklanmalarla karşılaşıyoruz ve vatandaşlarımıza ceza kesmek zorunda kalıyoruz. Yaya yolları üzerine araç park edilmesi yasaktır. Usulsüz parklanmalar hem yaya güvenliğini hem de şehrin trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Lütfen yaya yollarına araç park etmeyelim” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]