Üstün, Erenler teşkilatıyla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı tarafından Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen seçim istişare toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, Belediye Başkanı Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları ile Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda 1 Kasımda yapılacak olan seçimler için çizilen yol haritasını bir sunum eşliğinde anlatan Üstün; “Seçimler için önümüzde 1 ay var. Bu süreçte neler yapabiliriz diye bir istişare toplantısı yapıyoruz. Yaklaşık bir haftadan beri arazideyim. Şehrin her tarafını karış karış geziyoruz. Erenler’de ki doğal oyumuzun yüzde 80 olduğunu söyleyebilirim. Çünkü Erenler bizim kalemiz. Erenlerde yaşayan insanlar bizim tabanımız. Öyleyse bu oranı yakalayacak çalışmaları hep birlikte yapmamız lazım. 1 Kasım Seçimlerinin hem Sakaryamıza hem Erenlerimize hem de tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise konuşmasında, “Sakarya adına gururmuz olan Sayın Ayhan Sefer Üstün’ün Genel Başkan Yardımcılığı sıfatını alması bizleri ziyaedesi ile mutlu etmiştir. Kendisini tekrar tekrar kutluyorum. Erenler, geçmişe bakıldığında seçim sonuçları ile metropolün şampiyonu olmuştur. Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerde yüzde 63,5 oy almıştık. Ancak Erenler Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 75,42’yi yakalamış bir ilçedir. İyi çalışırsak kırgınlık ve kızgınlıklarımızı bir kenara atarsak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]