Usta yönetmen Mesut Uçakan'a saygı gecesi

Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek Ustalara Saygı Gecesi ile devam edecek.

Yönetmen Mehmet Güleryüz, Sinema Yazarları Gülcan Tezcan ve İhsan Kabil ile Prodüktör Bilal Arıoğlu, usta Yönetmen Mesut Uçakan’ı anlatacak. Uçakan’ın uzun metrajlı filmleri arasında yer alan “Kelebekler Sonsuz Uçar” ise 22 Nisan Salı Günü OSM’de sanatseverlerle buluşacak.

Büyükşehir Bel. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek Ustalara Saygı Gecesi ile devam edecek. AKM’de gerçekleştirilecek programda yönetmen Mehmet Güleryüz, sinema yazarları Gülcan Tezcan ve İhsan Kabil ile Prodüktör Bilal Arıoğlu, usta Yönetmen Mesut Uçakan’ı anlatacak. Tüm sanatseverlerin davetli olduğu etkinlik saat 20.00’da başlayacak.

Uçakan’ın filmi Salı OSM\'de


Büyükşehir Belediyesi Ustalara Saygı etkinlikleri kapsamında Uçakan Filmleri için gösterimler düzenliyor. 22 Nisan Salı günü saat 15.30’da usta yönetmenin 1993 yapımı “Kelebekler Sonsuz Uçar” isimli filmi sanatseverlerle buluşuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğin ücretsiz olduğu belirtilerek gösterime tüm sanatseverler davet edildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]