Usta Öğreticiler de Eğitimden Geçti

Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ile Coats Crafts Tekstil Sanayi firması işbirliğiyle Halk Eğitim Usta Öğreticilerine eğitim semineri düzenlendi.

Yenikent Halk Eğitim Merkezi'nde iki gün süren seminerde usta öğreticilere makine ve el nakışı hakkında uygulamalı eğitim verildi. Coats Tekstil firmasından Eğitim Sorumlusu Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi emekli öğretim üyesi Hayriye Toker'in başkanlığında emekli meslek öğretmenleri Melek Arsal ve Fatma Ekim tarafından verilen eğitimler büyük ilgi gördü.

Sakarya genelindeki halk eğitim merkezlerinde görev yapan usta öğreticilerin katıldığı seminerleri Halk Eğitim Başkanı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan ziyaret ederek, bu tür mesleki eğitimlerin yıl içinde de devam edeceğini söyledi.

Makine ve El Nakışı konusunda uzman eğitimcilerden bilgiler alan Halk Eğitim Usta Öğreticileri seminerlerin çok faydalı olduğunu belirterek, bu eğitimler sayesinde mesleki bilgilerini geliştirme fırsatı bulduklarını söylediler.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]