Üretimdeki dar boğazı aşmak için bir araya geldiler

Ağaç ve ağaç ürünleri sektöründe yaşanan üretim dar boğazını aşabilmek için Adapazarı ve Bolu Orman Bölge Müdürleri sektör ziyaretlerine başlayarak dar boğazdan çıkmak için yapılması gerekenleri tespit ediyorlar.

Adapazarı ve Bolu Orman Bölge Müdürleri birlikte sektör temsilcilerini ziyaret ederek sektördeki üretimde yaşanan dar boğazın aşılması için ne gibi çalışmalar yapabileceklerini görüştüler.

Üretim politikası ve satışla ilgili sorunların sektör temsilcileri ile yapılan değerlendirme toplantısının ardından Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin müştereken sektör temsilcilerini ziyaret etti.

İki Bölge Müdürü ile Hendek İşletme Müdürü Selçuk Yıldız önce Düzce’de bulunan Divapan A.Ş’nin Genel Müdürü Hakan Zengin ile ardından da Hendek’te bulunan Çamsan Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin İdari Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Erkan bir araya geldi. Üretimdeki dar boğazın aşılması, üretim politikası ve satış sorunları hakkında fikir alış verişinde bulunmalarının ardından sona toplantı sona ererken bu tip ziyaretlerin devam edeceği bildirildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]