Ünver sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadı

Şehri karış karış gezerek vatandaşlarla buluşan MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, Erenler’de Çarşamba Pazarı, Patates Hali, Büyükesence ve Hasanbey Köylerini ziyaret etti. 

MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ünda katıldığı ziyaretlerde Erenler Belediye Başkan adayı Yakup Alaylı ve çok sayıda partili de çalışmalarda yer aldı. Çarşamba Pazarı\'nda bulunan esnaflarla sohbet eden Bülbül ve Ünver, alışveriş yapan vatandaşlardan destek istedi. Pazarcı esnafı iş yokluğundan, vatandaş ise pazarın ateş pahası olmasından sitem ederken, Ünver ve Alaylı MHP’ye destek isteyerek çözüm önerilerini sıraladılar. Patates Halinde bulunan esnafları da gezen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ünver, Erenler İlçesine yaptığı ikinci ziyaretinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadı. Gün boyunca devam eden gezilerin ardından Ünver,Alaylı ve partililer Hasanbey ve Büyükesence’de köylülerle buluştular. 

"Bu şehir 20 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetiliyor"

Burada köylülerin aktardığı sıkıntıları dinleyen Yakup Alaylı, “Ben sizin bir kardeşinizim. Siz beni çok iyi tanırsınız. Büyükşehir’de Orhan Başkanım, Erenler’de biz çok güzel işlere imza atacağız. Bunun için sizlerin oyuna, desteğine talibiz” şeklinde konuştu. Alaylı’nın ardından konuşan Orhan Ünver ise çarpıcı ifadeler kullandı. “Biz bu şehirde yapılmayanları yapmak, sizlere hizmet vermek için yola çıktık” diyerek sözlerine başlayan Ünver, “ Bu şehir 20 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetiliyor. Birileri bu şehrin geliştiğini iddia ediyor. Bu milleti kandırmaktır, aldatmaktır. Bu şehirde biraz sosyal hayat, biraz kültür ve biraz tarım var” dedi

Ünver\'e tam destek

Göstermelik hizmetlerle şehrin idare edildiğini ifade eden Ünver, “Sakarya çok güzel bir şehir ancak, her alanda geri kalmış bir şehir haline geldi. Bunlar bu şehrin gerçekleridir. Park, bahçe, çevre düzenlemesi, yol, su bunlar belediyelerin ilgili birimlerinin zaten yapması gerekenler. Ancak bundan övünen bir zihniyet varsa, vizyonunun o kadar olduğunu da görmek lazım” dedi. Konuşmaların sona ermesinin ardından Ünver ve Alaylı her iki köyde de vatandaşlarla sohbet etti. Sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Orhan Ünver, iki köyden de tam destek aldı. 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]