Ünlü şarkıcı Karasu'da hem coştu hem de coşturdu

Karasu Belediyesi Anneler Günü kutlama programı kapsamında, Karadenizli şarkıcı Hülya Polat ve Ozan Rıdvan Karasululara konser verdi.

Karasu Kültür Park\'ta düzenlenen programda sahneye ilk çıkan Ozan Rıdvan, seslendirdiği türkülerle izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Karasu Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Grup Karasu da sahne alarak birbirinden güzel şarkılar söyledi. Karasu Halk Eğitim Müdürlüğü\'nün halk oyunları ekipleri Asi Trabzon oyunuyla bir gösteri yaptı. Karasu KARGEM folklor ekibi de izleyicilere birer gösteri yaptı.

Daha sonra sahne alan Karadeniz\'in altın sesli prensesi Hülya Polat birbirinden güzel türkülerle konsere katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Karasu Kültür Müdürü Fatma Tatlı, Anneler Günü anısına sahnede Hülya Polat’a çiçek verdi. Hülya Polat’ın resmi bulunan tabloyu, Fatma Tatlı, şarkıcı Hülya Polat\'a verdi.

Karasu\'da Anneler Günü\'nde konser veren Hülya Polat, gazetecilere şunları söyledi:

"Karasu\'ya birkaç sefer geldim ve gerçekten çok güzel bir yer. Bu Anneler Günü\'nde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bütün anneler Anneler Günü\'nü kutluyorum. Özel günlerde benim içim biraz böyle buruk olur. Ben tekrar bütün Anneler Günü\'nü kutluyorum" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]