Ünlü menajer Bakan, "Sakaryaspor için her zaman hazırım"

Son günlerde adı ulusal medya da sıkça anılan Sakaryalı FİFA Menajeri İbrahim Bakan, Sakarya Medyası’na açıklamalarda bulunarak, önemli konulara değindi.

Adı son günlerde Ulusal medyada İsveç Milli Takımı’nın golcü oyuncusu John Guidetti ile ismi geçen Sakaryalı FİFA Menajeri İbrahim Bakan, milli oyuncuyu  Türkiye’ye getirmek için oldukça yoğun çalışma içerisine girdi. Golcü oyuncu John Guidetti’yi Fenerbahçe’ye transferi için kulüp yöneticileriyle görüşerek Bakan: “Biz Fenerbahçe’ye teklifimizi yaptık. Görüşmemiz olumlu geçti. Neticeyi bu hafta içinde almayı bekliyoruz” dedi. Bakan ayrıca, birçok isimle daha temasta olduklarını da sözlerine ekledi.

“Sakaryaspor için her zaman hazırım”

Sakaryaspor konusuna da değinen İbrahim Bakan, “Biz neden Düzce’de başkan ithal ediyoruz? Kulüp başkanlığını Sakarya’da yapacak birçok kişi var. Selahattin Aydın, bu futbol işleri ve transfer işleri Ahmet, Mehmet ve Salih’le olacak işler değildir. Bu takımın başına bu işten anlayan sportif direktör getirilip transferi, hocayı ve bu sportif direktör yapması gerekiyor. Bu sportif direktör de Sakarya’nın öz evladı olması gerekir. Ben bir futbol adamı olarak Sakaryaspor için her zaman hazırım. Yeni seçilecek yönetim bana ihtiyaç duyarsa, birçok oyuncuyu anında kulübe getirebilirim’ diyerek tepkisini dile getirdi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]