Üniversitelilerden Başkan Karakullukçu'ya ziyaret

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 2’inci sınıf öğrencileri, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret ederek, tespit ettikleri yardıma muhtaç vatandaş için yardım istedi.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 2’inci sınıf öğrencilerinden Oğuzhan Korkut, Ceren Doğanoğlu, Muhammet Gültaş, Kübra Atmaca ve Merve Bekdemir, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu\'yu makamında ziyaret etti. Kendi olanakları ile Arifiye\'de yaşayan yardıma muhtaç bir vatandaşı tespit eden öğrenciler, Başkan İsmail Karakullukçu\'dan vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için yardım edilmesini talep etti.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Karakullukçu, "Sizlerin, çevrenizde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlara olan ilginiz beni fazlası ile mutlu etti. Biz belediyeler olarak, gelen talepleri bütçe olanaklarımız ölçüsünde azami ölçüde karşılamaya çalışıyoruz, ancak burada durum başka. İhtiyaç sahibi vatandaşımız bize başvurmamış. Demek ki, mahalle muhtarı veya çevre sakinleri de onun durumundan haberdar değil. Zira, bize bu kanalla gelen yardım taleplerini anında değerlendirip, insanımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. İlgili arkadaşlarımıza talimat verdim. Gereken en kısa sürede yapılacaktır. Siz müsterih olun. Sizlere öğrenim hayatınızda ve hayata atıldığınızda iş hayatınızda başarılar diliyor, bu davranışınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]