Uncuoğlu: "12. Cumhurbaşkanımız Erdoğan olacak"

Cumhurbaşkanlığı Seçim çalışmaları kapsamında Serdivan’da gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, “Yasakçı zihniyetleri bir kenara iten, daima ileri diyen, 2023’leri, 2071’leri hedef gösteren Recep Tayyip Erdoğan, İnşallah 12. Cumhurbaşkanımız olacak” ifadelerini kullanırken; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun tüm Türkiye’yi Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan etrafından kenetlenmeye davet ediyoruz” dedi. Milletvekili Çelik, 10 Ağustos’un ardından Cumhurbaşkanlığı makamının hizmet makamı olacağını belirtti.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Serdivan’da düzenlenen programda sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, muhtarlar, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri bir araya geldi. Hanedan Tesisleri’nde gerçekleşen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Sakarya TÜRK-İŞ İl temsilcisi Cemal Yaman, Türk Metal Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Şahin Kaya ve çok sayıda partili katıldı.

Türkiye’nin hedefleri ve geleceği için AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında kenetlenmesi gerektiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı zeki Toçoğlu, “Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun tüm Türkiye’yi Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz. Bu birlik hem şehirlerimiz hem ülkemiz hem de coğrafyamızın geleceği için çok önemli. Yaklaşık bir aydır Filistin\'de devam eden soykırıma Başbakanımızdan başka feryat eden, isyan eden kimse var mı? Sayın Başbakanımız dünyadaki tüm mazlumların sesi olmaya çalışıyor. Sayın Başbakanımızın milleti için, İslam coğrafyası için bir kaygısı var, hedefleri var. İnşallah Sayın Başbakanımıza sahip çıktığımızı göstereceğiz. Milletimiz AK Parti ile prangalarından sıyrılıyor. Tarihimize ilk defa kendi oylarımızla seçeceğimiz Cumhurbaşkanı için Adayımız Erdoğan’a güçlü bir destek vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Bugüne kadar Cumhurbaşkanlarını milletin vekilleri seçti. 82 anayasasıyla darbeci zihniyet, Cumhurbaşkanlığını son kale olarak gördü. Eski Türkiye’de model Cumhurbaşkanları seçildi. Şimdi ise milletin adamı göreve gelecek. Yasakçı zihniyetleri bir kenara iten, daima ileri diyen, 2023’leri, 2071’leri hedef gösteren Recep Tayyip Erdoğan, İnşallah 12. Cumhurbaşkanımız olacak. Yeni Türkiye’nin hedeflerinin kapıları aralanmış olacak” diye konuştu.
AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise, “10 Ağustos\'ta yapılacak seçimde, Cumhurbaşkanı Adayımız Erdoğan İnşallah ilk turda seçilecek. Milletimizin desteğiyle Sayın Başbakanımızın yanında uzun süre görev yaptık. Sayın Başbakanımız hayata geçirilen tüm hizmetleri; sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, sosyal hizmette, sosyal politikalarda yapılan tüm reformları hep yakından takip etti, bire bir ilgilendi. İnşallah Cumhurbaşkanlığı döneminde de milleti için, Türkiye için, coğrafyamız için yapılan tüm hizmetlerle yine yakından ilgilenecek. 10 Ağustos’tan sonra Cumhurbaşkanlığı makamı hizmet makamı olacak” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]