Ünal Küçükyılmaz ve ekibi Şanlıurfa'daydı

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu’nun “90 gün çalışması” kapsamında Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği eşleştirildi.

Her iki sekreterlik 90 gün çalışması için ikişer defa karşılıklı ziyaret gerçekleştirecekler. Ziyaretlerin ilki Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından Şanlıurfa’ya yapıldı.

Genel sekreterlik çalışmaları

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz ve ekibi Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti. 26 - 28 Ağustos arası gerçekleştirilen ziyarette Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan ile Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz genel sekreterlik çalışmaları hakkında istişarede bulunurken, sistemin genel yapısı ve işleyişi hakkında ekipler karşılıklı çalışmalar yaptılar.

"Sağlık çalışanları çok fedakar"


Şanlıurfa KHB’nin yürütmüş olduğu çalışmaları oldukça olumlu bulan Küçükyılmaz, bütün sağlık çalışanlarının çok fedakar çalıştıklarını hatırlatarak, özellikle Suriye’den gelerek sığınan mağdur vatandaşlara yönelik büyük özverilerle hizmet sunan sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Suriyeli mültecilerin ağırlandığı Şanlıurfa Akçakale ilçesindeki Süleyman Şah Çadır Kent’te bulunan 50 yataklı sahra hastanesinde incelemelerde bulunuldu. Burada Suriyeli misafirlerle sıcak sohbetler eden Dr. Ünal Küçükyılmaz tedavi gören Suriye vatandaşlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Suriyeli vatandaşlar Türkiye\'ye minnettar

Suriyeli vatandaşlarca ilgi ile karşılanan Genel Sekreterler güncel konularda da vatandaşlar ile bir süre sohbet ettiler. Küçükyılmaz’a sarılan Suriyeli bir vatandaş Türkiye’nin kendilerine kucak açtığını burada gördükleri ilginin acılarını bir nebze de olsa azalttığını Türkiye’nin bu kucak açışını, büyüklüğünü unutmayacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda Dr. Ünal Küçükyılmaz ziyaretin anısına Sakarya’nın yöresel tatlılarının ve Sakarya’nın tanıtım kitapçığının bulunduğu bir çantayı Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan’a hediye etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]