UMKE'den, Dağcılık Federasyonu eğitmenine teşekkür

Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinin (UMKE) eğitimlerinde aktif olarak görev alan, Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Rekreasyon Bölüm Başkanlığı öğretim görevlisi ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şen\'e, teşekkür belgesi verdi.

Dr. Alemdar, “Dağcılık ve Arama Kurtarma Antrenörü olan Sayın Murat Şen\'e ve her daim tecrübelerinden istifade ettiğimiz 4x4 Rescue Team Yöneticisi Sayın Murat Kahraman\'a teşekkürlerimizi sunuyorum. Her iki arkadaşımızda birer UMKE gönüllüsü gibi her daim yanımızda yer alıyor. Bu birlikteliğin, UMKE ve paydaş kurumlarımızın kendini daha da geliştirmesi ve olası kazalarda, afetlerde hepimizin yardımına daha hızlı ve etkin koşabilmesi için öneminin yüksek olduğu kanaatindeyim. Sürekli eğitim ve gelişim ilkemiz doğrultusunda beraber çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Murat Şen ise, “Sağlık Müdürlüğü ile 1999 depreminden bu yana devam eden işbirliğimiz sürekli olarak devam edecektir” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]