Ulusoy: 'Herzaman ulaşılabileceğiniz bir vekil olacağım'

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, AK Parti Serdivan ve Erenler ilçe teşkilatlarında partililerle bir araya geldi.

Levent Ulusoy, partililere hem öz geçmişi hakkında bilgi verirken hem de kendisinin nasıl bir siyasi çizgide olacağını belirtti. İstanbul Aydın Üniversitesinde öğretim görevlisi olduğunu ifade eden Ulusoy, aynı zamanda Ulusoy Güvenlik Şirketler Gurubu yönetim başkanlığını yürüttüğünü dile getirdi. Birçok ilde yatırımlarının bulunduğu ve 640 personelle hizmet hayatına devam ettiğini belirten Ulusoy, bundan sonra ki süreçte de Sakarya’ya daha çok hizmet etmek adına Milletvekili Aday Adaylığını koyduğunu kaydetti. 37 yaşında AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu belirten Ulusoy bir çok hedefinin ve projelerinin olduğunu partililerle paylaştı.

Ticaret hayatıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada verdiği sözlerin arkasında her zaman duracağını belirten Levent Ulusoy vekillik sürecinde de her zaman ulaşılabilir, problemler üreten değil problemleri çözen bir temsilcilik anlayışıyla yaklaşacağını dile getirdi. Katılımın bir hayli yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulusoy tüm partililere teşekkür etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]