Ulusoy, "Her zaman ulaşabileceğiniz bir vekil olacağım"

Sakarya Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Levent ULUSOY, Serdivan Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Erenler Ak Parti İlçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Levent ULUSOY, partililere hem öz geçmişi hakkında bilgi verirken hem de kendisinin nasıl bir siyasi çizgide olacağını belirtti.

İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi olduğunu, aynı zamanda mevcutta Ulusoy Güvenlik Şirketler Gurubu yönetim başkanlığını yürüttüğünü dile getirdi. Birçok ilde yatırımlarının bulunduğu ve 640 personelle hizmet hayatına devam ettiğini, bundan sonra ki süreçte de Sakarya’ya daha çok hizmet etmek adına Ak Parti Sakarya Milletvekili Aday Adaylığını koyduğunu belirtti.

37 yaşında siyasi hayatına Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu belirten Ulusoy bir çok hedefinin ve projelerinin olduğunu partililerle paylaştı.

Her şeyden önemlisi ulaşılabilir olacağım.

Ticaret hayatıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada verdiğim sözlerin arkasında her zaman duracağını belirten Levent ULUSOY vekillik sürecinde de her zaman ulaşılabilir, problemler üreten değil problemleri çözen bir temsilcilik anlayışıyla yaklaşacağını dile getirdi.

Katılımın bir hayli yoğun olmasından duyduğunu dile getiren Ulusoy tüm partililere teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]