Uluslararası Zafer Kupası Judo Turnuvası için geri sayım

Uluslararası Zafer Kupası Judo Turnuvası için geri sayım başlarken, dev organizasyonunun mali boyutu için destek turları sürüyor

Uyuşturucuyla mücadelede spor

Türkiye ve Sakarya’da başlayan uyuşturucuyla mücadeleye spor camiaları da sporcu sayılarını çoğaltıp, çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle gençleri spor ile eğitmeye ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için gayret sarf ediyor. Özellikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu Spor İl temsilcileriyle faaliyetlerin artırılması noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin önemli sınavı

Son yıllardaki en büyük il bazında, turnuva kategorisindeki en büyük etkinliğe imza atmak isteyen Judo camiası bu kez Sakarya’da ses getirecek uluslar arası Avrupa Şampiyonası tadında 4 gün sürecek 30 Ağustos Zafer Bayramı adına büyük bir organizasyonun hazırlıklarında organizasyon bütçesi oluşturmak adına etkili ve yetkili, idareci, yönetici, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının dışında, belediye ve iş adamların kapısını çalıyor. Toplam 30 ülke ile yapılan görüşmelerle başlayan hazırlıklarda Türkiye’den 50 kulübünde katılacağı tahmin ediliyor. Yaklaşık 1500 sporcunun katılması beklenen organizasyon 5000 kişilik Serdivan’da bulunan Sakarya Spor Salonunda gerçekleşecek. Sakarya’nın sınavı ve şehrin organizasyonu olarak görülen faaliyete destek çığ gibi büyüyor.

Valilik ve Büyükşehir

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salih Koşu ile birlikte Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, öncelikle Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile görüşerek, Zafer Haftası Valilik Kupası için çalışmalarını hızlandırdı. Başta Valilik olmak üzere Sakarya Büyükşehir Belediyesi de bu dev organizasyonda, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde destek vermesi beklenirken, Judo il temsilciliği ve spor il müdürlüğü tarafından organizasyon için gereken akdi ve nakdi ihtiyaç listesi de teslim edildi.

SATSO’da büyük destek

Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruşlu olan, il ve ülke ekonomisine çok büyük katkılar sağlayıp, şehrin vizyona ve büyümesine önemli katkılar veren SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’u da ziyaret eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salih Koşu ve Judo İl temsilcisi Bayram Akdemir, spora önemli katkılarda bulunan SATSO’dan bu organizasyon için büyük bir destek sözü alındı. Turnuvanın masrafların bir bölümünü üstlenen SATSO adına Başkan Kösemusul’a şükranlarını sunan spor adamları, spora hizmet veren tüm gönüllülere de teşekkürü ihmal etmedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]