Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası başladı

Sapanca Belediyesi\'nin organize ettiği ve ilçede bu yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası Kapalı Spor Salonunda yoğun katılımla başladı.

7 Ülke ve 27 ilden 223 sporcunun yoğun katılımı ile gerçekleşen turnuvanın açılışına Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer ve eşi Nurten Yılmazer, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sapanca İlçe Spor Müdürü Turan Yılmazer, İstanbul Veteran Masa Tenisi Derneği Başkanı Ferit Atabey, Sapanca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Kent Konseyi Başkanı Kenan Hürel ve çok sayıda sporsever katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç Dr. Aydın Yılmazer, “Yaklaşık 3 ay önce böyle turnuvanın organizasyonu önüme geldiğinde hemen dostlarımızı davet edin gereken neyse yapalım talimatını arkadaşlarımıza verdim. Spor Müdürlüğümüzün öncülüğünde böyle bir organizasyonu bugün burada gerçekleştirdik. Görevi devraldığımız günden bugüne sporun, sporcunun ve doğa cenneti Sapanca’mızda yapılabilecek tüm faaliyetlerin ne yapılması gerekiyorsa tüm paydaşlarımızla hazır olduğumuzu belirtmiştim. Spor Müdürlüğümüzün faaliyetleri kapsamında Sapanca Kaymakamlığımız ile birlikte açmış olduğumuz spor okullarında 300’e yakın sporcularımız, evlatlarımız farklı dallarda spor yapmaktadır. İlçemize ve İlimize katma değer sağlayacak olan Uluslararası Veteran Masa tenisi turnuvasının aynı zamanda gençlerimizi her alanda spora teşvik etme bağlamında büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Gençlerimize sahip çıkma, sağlıklı nesiller yetiştirme ve her bir gencimizin bir spor faaliyetiyle meşgul edilmesi bizim boynumuzun borcudur. Bugün burada bu tabloyu gördüğüm için için mutlu oldum, bu mutluluğu yaşattığınız içinde katkısı olanlara ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.2 gün boyunca sürecek olan turnuvanın müsabakalarında 7 farklı ülkeden 200’ün üzerinde sporcumuz bulunuyor tüm sporcularımıza başarılar diliyor. Yabancı ülkeden gelen misafirlerimize de Welcome to Sapanca diyorum” dedi.

Açılış maçını Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan’ın yaptığı turnuvanın final müsabakaları ve ödül töreni Pazar günü yapılacak.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]