Uludere Balık Restoranı, ilk misafirlerini ağırladı

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın haftalık toplantısı Uludere Balık Restoran’da gerçekleşti.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın haftalık toplantısı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin ev sahipliğinde Uludere Balık Restoran’da yapıldı. Hendek Belediye Başkanı AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nı yemekte ağırladı. Başkan İnci, teşkilatın bu haftaki toplantısında çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu toplantısına Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptı. Başkan Sofu, teşkilatı gündemdeki konular, hükümetin yaptığı icraatlar ve teşkilatın çalışmalarıyla ilgili bilgilendirerek, kendilerini davetinden dolayı Başkan İnci’ye teşekkür etti.

İnci: "Hergün yeni yeni projeler ortaya koyuyoruz"

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de bir konuşma yaparak, belediye faaliyetleri hakkında bilgi vererek, “Uludere Çayı üzerinde yapmış olduğumuz Balık Restoranı\'mızda ilk olarak sizlerle bir araya geldik ve balık yedik. Restoranımız tamamlandığında hep birlikte açılışını da yapacağız. Hendek’imiz yapılan dev hizmetlerle bugünlere hızlı ve emin adımlarla geldi. Hergün yeni yeni projeler ortaya koyuyoruz. Kentsel dönüşümle ilgili olarak da temel attık ve şu an çalışmalar devam ediyor. Bayraktepe’de şelale, bungalov evleri yaptık. 100 Yataklı hastanemiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Bin 500 kişilik kapalı spor salonumuz tamamlandı. Yeni terminal binamızın inşaatına başladık, kısa sürede tamamlayacağız. Yeni bir projemiz olan teleferik projemiz ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Hızla gelişen ve büyüyen ilçemize hep birlikte hizmet ediyoruz. Bu çalışmalarda sizlerin de destekleri vardır. Hepinize gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum“ dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]