Ülkücülerden Telaferli Türkmenlere yardım kampanyası

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı, Telafer’den Sakarya’nın Karasu ilçesine gelen 48 Türkmen aile için yardım kampanyası başlatmak üzere kolları sıvadı.

Karasu’ya gelen aileleri tek tek ziyaret eden Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Serdar Gül, ailelerin yakacak ve giyim ihtiyaçlarını gidermek üzere başlatacakları yardım kampanyasına tüm Sakarya halkının destek vermesini istedi.

Gül, “Telafer’den Karasu ilçemize 48 aile gelmiş. Biz de onları teker teker geziyoruz. Kalacak yer, yakacak ve giyim gibi ihtiyaçları var. Malum kış ayındayız. Bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir yardım kampanyası başlatacağız. Ülkü Ocakları olarak onlara hem maddi, hem de manevi destek vereceğiz. Bu kampanyada Sakarya halkını da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Aralarında gazi de var

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Serdar Gül, ailelere gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin fotoğraf karelerini sosyal medya hesabında paylaşırken, fotoğrafta Gazi Muhammed Halid ile hasta yatağında çekilen fotoğraf da dikkatlerden kaçmadı.

Gül, facebook hesabında yayınladığı fotoğraf kareleri üzerine “KARASU\'YA TELAFER\'DEN GELEN TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZİ ZİYARET EDİYORUM” şeklinde not düştü.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]