Ülkücü kuruluşlardan kutlu doğum programı

Sakarya Ülkücü Kuruluşları Ülkü Ocakları, Aydınlar Ocağı ve Türk Kamu Çalışanları Vakfının ortaklaşa Kutlu Doğum programı yoğun katılımla gerçekleşti.

İlahiyat Fakültesi Hakkı Ekşi Konferans salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Programına MHP İl başkanı M. Levent Bülbül, İl Yönetimi, Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, MHP Milletvekili adayları Zihni Açba, Serdar Çakan, İl Ülkü Ocak Başkanı Serdar Gül, Yönetimi, Sakarya Aydınlar Ocağı Başkanı Yard.Doç. Dr. M.Kemal Cerrahoğlu, Öğretim Üyeleri, Öğretim Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından program Kuran-ı Kerim okunması ile başladı.ASAVVUF Musiki grubu birbirinden güzel ilahiler seslendirirken, şiir okundu. Kutlu doğum paneline konuşmacı olarak katılan Prof.Dr. Abdülvahit İmamoğlu, Prof.Dr. Mustafa Akçay ve Doç. Dr. Ahmet Faruk Kılıç Peygamber efendimiz Muhammet (S.A.V)’in hayatından ve kutlu doğum haftasının önemine değinen bilgiler aktardılar.

Kutlu doğum Programına katılan MHP İl Başkanı Levent Bülbül,Kutlu doğum haftasının hassasiyetlerini önemle anlatan konuşmacıların yanı sıra programda emeği geçen herkese teşekkür ederken Panele konuşmacı olarak katılan Prof.Dr. Abdülvahit İmamoğlu, Prof.Dr. Mustafa Akçay ve Doç. Dr. Ahmet Faruk Kılıç’a plaket takdim etti.

Kutlu Doğum programına katılan misafirlere ikramlarda bulunulması ile program sona erdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]