Ülkü Ocakları halka iftar yemeği verdi

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı tarafından halkın yoğun ilgi gösterdiği bir iftar programı düzenlendi. İftarda konuşan İl Başkanı Serdar Gül, “Dualarınızda milletimizin ve ümmetimizin mazlumlarını, düşkünlerini, öksüz ve yetimlerini asla unutmayınız” dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sakarya İl Başkanlığı tarafından önceki akşam, Karaağaç Caddesi Ağa Cami önünde bulunan orta bulvarda halka iftar verildi. 400’e yakın kişinin katıldığı iftara Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Gül ve yönetimi ev sahipliği yaparken, Gül ve yönetimi vatandaşlarla yakından ilgilendi. İftara çok sayıda vatandaşın yanında çevre de bulunan esnaflar, MHP’li yöneticiler ve belediye meclis üyeleri de katılım gösterdi.

Çorba, tavuk, pilav ve tatlı ikramlarının yapıldığı iftara katılan yüzlerce kişi hep birlikte dualarla oruç açtılar. İftarın ardından havanın da güzel olması nedeniyle yüzlerce kişi bir süre birbiriyle sohbet etti. İftara katılan herkese teşekkür eden Serdar Gül, “Bu güzel Ramazan ayında rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve muhabbetimizi daim etsin. 11 Ayın sultanı olan ve içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayında ü birlikte olmaktan son derece mutluyuz” dedi.

Gül, “Dualarınızda milletimizin ve ümmetimizin mazlumlarını, düşkünlerini, öksüz ve yetimlerini asla unutmayınız. Bildiğiniz üzere Kerkük’te, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Filistin’de Müslümanlara yönelik zulümler devam etmektedir. İnsan haklarından nasibini almayan, uluslar arası hukuku hiçe sayan, terörist ve aşağılık güçler, dünyanın gözleri önünde Müslüman kardeşlerimize yönelik olarak büyük bir katliam yapmaktadırlar. Bunların hepsini lanetliyoruz, dualarımız ise kardeşlerimizle” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]