'Ulaşımdan sağlığa her alanda büyük reformlara imza atıldı'

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Mefail Deribaş AK Parti İlçe Teşkilatlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Deribaş Kaynarca, Ferizli, Söğütlü ve Kocaali İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.


AK parti İktidarı döneminde yaşanan gelişmeleri görev yaptığı Türk Hava Yolları üzerinden örnekler veren Deribaş,”AK Parti iktidara geldiğindeki Türk Hava Yolu ile 2015 yılındaki THY arasında dağlar kadar fark var. O günlerden bugünlere Dünya devi bir Türk Hava Yolları Şirketi var. Eskiden sayılı sayıda insanımızın kullandığı hava yolu şu anda herkesimden insanımızın tercih ettiği bir ulaşım şekli.Bu gelişmeler AK Parti döneminde yaşandı\'\'dedi.


Deribaş, 13 yıl önce Sakarya’dan Karasu’ya,Kocaali’ye,Geyve’ye,Pamukova’ya kara yolu ile gidenlerin o günleri çok iyi hatırlayacaklarını ifade ederek,”O zamanlar bu yollar tek şeritti.Ulaşım tehlikeli idi.Ancak şimdi duble yollarla bir yerden bir yere gitmek çok kolay.Belki bugünün gençleri AK Parti iktidarında hep duble yolları gördüklerinden eskiden de bütün yolların böyle olduğunu sanıyorlardır. AK Parti iktidarında Ulaşımdan sağlığa her alanda büyük reformlara imza atıldı. Ancak gidecek yolumuz, yapacak işlerimiz var. Zaten o yüzden 2023 Yeni Türkiye,yeni Sakarya diyoruz” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]