Uğur Işılak, SAÜ'de konser verdi

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Sakarya İl Başkanlığı doğumunun 110’uncu yılında Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i anma programı düzenliyor.

MTTB Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek ‘Üstadın İzinde Doğumunun 110. Yılı Etkinlikleri’ 20-26 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinler çerçevesinde ünlü sanataçı Uğur Işılak konser verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen etkinliklerde sahne alan Uğur Işılak, öğrencilere duygu dolu bir gün yaşattı. Birbirinden güzel parçalarını seslendiren Işılak, Soma\'da yaşanan maden faciası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Işılak, "Soma faciası bizi çok yaraladı. Burada acı edebiyatı yapmak istemiyorum. İçimiz parçalandı, ciğerimiz yandı. Ölen madencilerimizin mekanı cennet olsun. Bu konseri yapıyoruz diye bizi eleştirenler olmuş. Biz bugün buraya eğlenmek için gelmedik, Üstadı anmak için geldik. Üstadı yad etmek, fikrimize düşüncemize birşeyler katmak için geldik" dedi.

Uğur Işılak, yaptığı açıklamadan sonra söylediği Sakarya Türküsü ile salondan büyük alkış aldı.
Uğur Işılak'tan Sakarya Türküsü
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]