Uğruna İş Aradığı Gitarına Kavuştu

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde parası olmadığı için gitar alamayan küçük Yunus Emre AK Parti Pamukova eski ilçe Başkanı Hüseyin Şen tarafından hediye edilen gitarı aldığında büyük sevinç yaşadı.

Arifiye ilçesinde yaşayan ve Bekir Sıktı İlköğretim Okulu 6. sınıfta okuyan Yunus Emre (13) gittiği ücretsiz gitar kursları yardımıyla gitar çalmayı öğrendi. Fakir bir ailenin 6 çocuğundan biri olan Yunus Emre parasızlık yüzünden kendisine gitar alamadı. Küçük yaşta gitar sevgisi ile yanıp tutuşan Yunus Emre kendisine gitar almak için kapı kapı dolaşarak iş aradı. Küçük çocuğun gitar almak için iş aradığını duyan AK Parti eski ilçe Başkanı Hüseyin Şen hemen yardıma koştu. Şen'in gönderdiği gitar parasıyla Yunus Emre Aytaşı Müzik Market'in yolunu tuttu. Yunus Emre birbirinden güzel gitarlar arasından kendisine siyah renkte güzel bir gitar beğenirken, kendisine gitar hediye eden Başkan Şen'e teşekkür etti. Yunus Emre fakir oldukları için ücretsiz kurslarda gitar çalmayı öğrendiğini ve çok istemesine rağmen kendisine bir türlü gitar alamadığını söyledi. Yunus Emre ileride iyi bir müzisyen olacağını lösemili çocuklar ve kimsesiz çocuklar yararına ücretsiz konser vereceğini ifade etti.

Aytaşı Müzik Market'in sahibi Murat Dinler, gitarda indirim yapmanın yanı sıra Yunus Emre'ye okul harçlığı, gitar malzemesi, kitaplar ile ücretsiz ayar ve bakım garantisi hediye etti. Murat Dinler küçük Yunus Emre'yi tebrik ederken, küçük çocukta mini bir konser vererek herkese teşekkür etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]