Ufuk’tan 106 Öğrenci Uçtu

Özel Sakarya Ufuk Işık İlköğretim Okulu; Ernaz Gölevi Tesisleri’nde düzenlediği 8 Dönem Mezuniyet Töreniyle, 106 öğrencisini mezun etti. Gecede yapılan havai fişek gösterisi ise görülmeye değerdi.

BAŞARILI
Uluslar arası, ulusal ve yerel çapta yapılan yarışmalarda üst üste aldığı başarılarla ismini her zaman duyuran ve Dünya, Türkiye ve Sakarya derecelerini elinde tutan Özel Sakarya Ufuk Işık İlköğretim Okulu; 8. Dönem toplam 106 öğrencisi için muhteşem bir mezuniyet töreni düzenledi. Gecenin sunuculuğunu ise; Okulun İngilizce Öğretmeni Doğan Aydoğan yaptı.

AİLELER
Okul Müdürü Yaşar Yılmaz’ın ev sahipliğini yaptığı geceye Arifiye Belediye Başkanı Yusuf Çelebi, Bekirpaşa Belediye Başkanı Yakup alaylı, Ortaköy belediye Başkanı Cemal Angın, Özel Sakarya Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı, Özel Zaim Işık Lisesi Müdürü İlyas Türkmen, okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci ailesi katıldı.

HEYECAN
Gerek öğrencilerin gerekse bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ailelerin heyecan ve duygulu oldukları gözlendiği gecede bir veli ve öğrenci tarafından duygu yüklü konuşmalar yapıldı. Ardından, öğrencilerin bebeklik ve çocukluk dönemine ait fotoğraflar sunuldu. Gecede ayrıca bayrak teslimin ardından beş okul birincisi kütüğe ismini çaktı.

OKS SINAVI
Gecede bir konuşma yapan Özel Sakarya Ufuk Işık İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz; okullarına başarı getiren tüm öğrencileri kutlayarak, okulun başarılarının artarak devem edeceğini söyledi. Yılmaz ayrıca; mezun olan öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatında ve OKS Sınavı’nda başarılar diledi.

ÖDÜL ÜZERİNE ÖDÜL
Özel Sakarya Ufuk Işık İlköğretim Okulu’nun 2007–2008 eğitim öğretim yılında aldığı başarı ve ödüller şöyle: “MAFETYA" İkinci Ulusal Matematik - Fen ve Teknoloji Olimpiyatında Türkiye birinciliği (altın madalya) ve Türkiye İkincisi (Gümüş madalya). EBİKO (Uluslararası Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu) "Donanım Web" konulu yarışmasında Dünya 3 ve Dünya Beşincisi. e-DREAM “Bilgisayar Web Sitesi” Projesi 2008 Türkiye ikincisi. SABİO 6. Sosyal Bilimler Olimpiyatı Türkiye İkincisi. TÜBİTAK Uluslararası İlköğretim Matematik Olimpiyatı'nda Türkiye İkincisi (Gümüş Madalya). 4’üncü Ulusal Samanyolu Matematik Olimpiyatında Türkiye birincisi (Altın madalya), Türkiye İkincisi (Gümüş Madalya) ve Türkiye Üçüncülüğü (bronz madalya). ODTÜ “Anlat Okulunu” projesi Türkiye Üçüncüsü (Bronz Madalya). TOYOTA “Bilgisayarlı Otomasyon” konulu proje yarışmasında Sakarya birincisi (Altın madalya), Sakarya İkincisi (Gümüş Madalya) ve Sakarya Üçüncülüğü (bronz madalya)TOYOTA "Atık Piller"  konulu yarışmasında Sakarya beşincisi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]