Ufuk Işık‘ta İngilizce Yaz Okulu

Özel Ufuk Işık İlköğretim Okulu, İngilizce Kış Okulundan sonra İngilizce Yaz Okulu ile yabancı dil eğitimine verdiği önemi yineledi.

Leed Language Academy (LLA) aracılığıyla Özel Ufuk’ta 11 yabancı öğretmen eşliğinde İngilizce eğitimi verildi. Katılımın yoğun olduğu İngilizce Yaz Okulu’nda pratik ve günlük dil eğitimi verildi. Öğrenciler okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirici aktivitelerle, bilgisayar destekli zengin materyallerle öğrenim sağlayarak yabancı dil seviyelerini geliştirdiler.

Pratik İmkanı

Yaz Okulunun düzenlenmesindeki ortak amaçlarından birisi öğrencilerin yabancı öğretmenlerle iletişime geçerek özgüvenlerini geliştirmekti. Öğrenciler böylece İngilizce dersinin sadece akademik bir ders olmadığını aksine uygulamalı bir beceri olduğunu yakından gördüler. Yaz okuluna Anasınıfından 8. Sınıfa kadar bütün öğrenciler dahil edildi.

50 Saat İngilizce

İki hafta süren Yaz Okulunda öğrenciler 50 saat İngilizce dersi ve bunun yanında eğlenceli sosyal faaliyetlerle hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Katılım Sertifikası verildi

Yaz Okulu sonunda öğrencilerin yabancı öğretmenler eşliğinde hazırlamış olduğu programla öğrencilere Leeds Language Academy (LLA) tarafından katılım sertifikası verildi. Sertifika töreninde veliler ve öğrenciler mutlu olduklarını, Yaz Okulunun çok verimli geçtiğini bu tarz çalışmaların her yıl devamını beklediklerini söylediler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]