Üç Hırsızlık Zanlısı Suçüstü Yakalandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 3 ayrı eve giren 3 hırsızlık zanlısı kullandıkları malzemelerle birlikte suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Korucuk Mahallesi 1691 Ada'da bulunan bir apartmanın dairesinin penceresinden içeriye şüpheli bir erkek şahsın girdiğini ve dışarıda bulunan ikisi kadın 3 kişinin de içeride bulunan şahısla birlikte hareket ettiğini gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis, otomobille olay yerinden kaçmaya çalışan hırsızlık zanlıları D.B. (23), E.H.B. (22) ve T.T'yi (25) önlerini keserek yakaladı. Hırsızlıkta kullandıkları malzemeler ile birlikte yakalanan 3 zanlı, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne götürüldü. Zanlılar polisteki sorgularında, E.Ö. ile birlikte hırsızlık amacıyla İstanbul'dan Adapazarı'na geldiklerini ve E.Ö'nün olay sırasında kaçtığını söyledi.

Zanlıların Korucuk Mahallesi'nde 3 ayrı eve girdikleri ve çalacak bir şey bulamadıkları öğrenildi. Zanlıların parmak izi bırakmamak için çorap ve eldiven giydikleri tespit edildi. Polisteki sorguları tamamlanan 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Kaçan E.Ö'nün yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]