TZOB Genel Başkanı Bayraktar yeniden aday olduğunu açıkladı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, siyaseti sevmediği için asla siyaset yapmayacağını belirterek, TZOB’un mayıs ayındaki seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Sakarya’da Akyazı Ziraat Odası’nın genel kuruluna katılan TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptığı konuşmada kendisine sürekli neden siyaset yapmadığının sorulduğunu belirterek, “Ben siyaseti sevmiyorum, siyaset yapmakta istemiyorum. Ben milletime şu an bulunduğum yerden hizmet etmek istiyorum. Çünkü Türkiye Ziraat Odaları Birliği rahmetli babamın da aralarında bulunduğu bir grup tarafından kuruldu. Yıllarca da başkanlık görevini başarıyla yürüten rahmetli babamın bıraktığı bayrağa alıp yoluma emin adımlarla yürüyorum. Yürümeye de devam edeceğim. Siyaset yapmayı asla düşünmüyorum, bunu sizin huzurunuzda bir kez daha yineliyorum” dedi.

TZOB kongresinde yeniden aday olacağını açıklayan Bayraktar, “Bildiğiniz gibi yurt genelinde tüm odalarımız delege tespitlerini yaptı. Şubat ayı içinde de genel kurullarını yapıp meclislerini ve yönetimlerini oluşturuyorlar. Mart ayı içinde de tüm illerimizde il kongrelerini yapacaklar ve mayıs ayında yapılacak olan birlik kongresine katılacak olan delegelerini tespit edecekler. Mayıs ayında yapılacak olan birlik kongresinde hizmetlerime devam etmek için tekrar genel başkanlığa adayım” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]