Tuzla'dan Kaçan Katil Zanlıları Sakarya'da Bulundu

İstanbul Tuzla'da, 3 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayda kullanılan 34 GGL 41 plakalı otomobil, Erenler İlçesi Artvin Sanayii'nde terk edilmiş olarak bulundu.

Araştırmalarını derinleştiren polis, zanlının Adapazarı Hızırtepe Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti. İstanbul polisi, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleriyle ortaklaşa düzenlediği operasyonda, zanlı Ali K. (30)'yı olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte yakaladı. Ali K., İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı.

OLAY

Olay, Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi İstasyon Caddesi'nde 8 Aralık 2008 tarihinde Kurban Bayramı gecesi meydana geldi. Telefonla çağırıldıkları öğrenilen Ceyhan Can, Ahmet Derman ve Serkan Durmaz hayatını kaybetmiş, Uğur Can, Özkan Yavuz ve Hasan Arslan sokakta bekleyen kişiler tarafından bir pompalı tüfek ve iki tabancayla kurşun yağmuruna tutulmuştu.

Olayda Ceyhan Can, Serkan Duymaz ve Ahmet Derman hayatını kaybetti. Uğur Can, Özkan Yavuz ve Hasan Arslan da yaralandılar.
Olayın ardından cinayetin failleri olduğu öğrenilen 5 kişiden 4'ü tutuklanmıştı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]