TÜVASAŞ Voleybol Turnuvası Başladı

4 hafta sürecek olan Geleneksel TÜVASAŞ Voleybol Turnuvası dün akşam oynanan Genel Müdürlük ve Üretim Gücü takımlarının ilk maçıyla başladı.

TÜVASAŞ çalışanlarından oluşan 9 takımın her biri final için oldukça iddialı. Demirspor voleybol takımının eski oyuncularının da yer aldığı takımlar, iki grup halinde mücadele edecekler. Genel Müdürlük takımı da önceki senelerde olduğu gibi bu senede iddiasını sürdürüyor. TÜVASAŞ Sosyal Tesisleri spor sahasında Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri, saat 18.00’de maçlar başlayacak ve maçları Sakarya ili ulusal hakemleri yönetecek.

Maçtan önce yapılan seremonide Genel Müdür İbrahim Ertiryaki “Her yıl düzenlediğimiz ve TÜVASAŞ’ ta çalışan işçi, memur, yüklenici personeli her kesimden çalışanın katıldığı voleybol turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Spor faaliyetleri vasıtasıyla insanlar takım halinde çalışma, mücadele etme, centilmenlik, karşılıklı sevgi ve saygı ortamını geliştirmekte, moral ve motivasyonlarını artırmaktadırlar.” dedi.

İlk maç, Demirspor’un unutulmaz pasörlerinden Ramis Toker’in takımı Üretim Gücü ile Genel Müdürlük takımı arasında gerçekleşti. Büyük çekişme içinde geçen maçın galibi 3-0’ lık sonuçla Genel Müdürlük takımı oldu. Günün ikinci maçında İdari-Personel takımı ile Malzeme Müteahhitler takımı karşı karşıya geldi. Çok zevkli geçen maçın sonunda 3-1’lik skorla gülen taraf İdari - Personel takımı oldu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]