TÜVASAŞ, İstanbul'da 10. Ulaştırma Şurası'na Katıldı

Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. (TÜVASAŞ), İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 10. Ulaştırma Şurası'na katıldı.  

Ulaştırma Bakanlığı tarafından 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 10. Ulaştırma Şurası'na TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki ve teknik ekibi de katılarak demir yollarının geleceği konusunda bilgi, proje ve önerilerde bulunan yerli ve yabancı bilim adamlarının sunum yaptığı çalıştayları izledi.  

TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki, şuranın çok faydalı geçtiğini belirterek, "10. Ulaştırma şurasında, ulaştırma ve haberleşmenin her alanında gerek bilişimde gerek demir, deniz, hava ve kara yollarında mevcut durum ve yapılması gerekenler en ince ayrıntılarına kadar masaya yatırılmıştır. Ülkemizin dünyadaki değişen gelişmelere paralel olarak dinamik bir şekilde yüksek teknolojiye dayanan ulaşım ve haberleşme sisteminin hedef, önlem ve öncelikleri, şura sonunda alınacak kararlarda dünya
standartlarına kavuşturulması yönünde Ulaşım Ana Planı'na katkı sağlamıştır"
dedi.    

Ertiryaki, bu tarz çalışmaların önemini vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: "10. Şura, sonuçları itibariyle Türkiye'yi ulaşım ve haberleşmede zirveye taşıyacak bir proje olmuştur. Bu alanda faaliyet göstermekte olan TÜVASAŞ'ı ilgilendiren konularda bizler için oldukça faydalı oldu."
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]