Tutuklu Yarbayın Evine Kimliği Belirsiz Kişiler Girdi

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Yarbay Mustafa Dönmez'e ait olan ve el bombaları ile mühimmatın ele geçirildiği Sapanca ilçesindeki eve kimliği belirsiz kişilerin girdiği öğrenildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında Yarbay Mustafa Dönmez'e ait olan Sapanca ilçesindeki bağ evine operasyon düzenlenmiş ve çok sayıda el bombaları ile mühimmatın ele geçirilmişti. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Yarbay Mustafa Dönmez'in Sapanca'da evine geçtiğimiz günler kimliği belirsiz kişilerin girdiği öğrenildi. Dönmez'in yakınları, eve geldiklerinde eşyaların dağınık olduğunu fark ederek, Sapanca Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Dönmez'in yakınları evin içerisinin dağıldığını ve bazı eşyaların
kayıp olabileceğini belirtti.  

Cumhuriyet Savcılığı da, bu talep üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. Cezaevinde evine hırsız girdiğini haber alan Yarbay Mustafa Dönmez de, Sapanca Cumhuriyet Savcılığı'na  dilekçe göndererek, evine giren kişilerin bulunması için şikayetçi oldu. Soruşturma kapsamında Sapanca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, orman içerisindeki evine giderek inceleme yaptı.  

Öte yandan, yarbayın evine çekim yapmaya giden İHA ekibi kimlikleri belirsiz 2'si kadın, 2'si erkek 4 kişi sözlü saldırısına uğradı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]