Türkmen Birliği'nden Öztürk'e ziyaret

Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı Av. İsmail Demirdüzen ve yönetim kurulu üyeleri Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Sakarya Türk Boyları Federasyonu ile birlikte Başkan Öztürk’ü ziyaret eden Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı Av. İsmail Demirdüzen ve yönetim kurulu, yürüttükleri faaliyetler hakkında Başkan Öztürk’ü bilgilendirerek kendisine el dokuması halı hediye etti.

Kültürel değerlerini muhafaza ederek gelecek yıllara taşıyabilmek ve bu kültürün tanıtılması için faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Genel Başkan Demirdüzen, amaçlarının; Türk Milli Kültürü ve çağdaş medeni kültür çerçevesinde milli birlik ve beraberliğin temeli olan Türk kültürüne büyük katkı sağlayan Türkmen kültürünü araştırmak, yaşatmak, geliştirmek, yeni kuşaklara geniş kitlelere ve Dünya’ya tanıtmak olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Demirdüzen ve yönetimini tebrik ederek, Türkmenler Birliğinin amacına yönelik faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam edeceklerine inandığını söyleyerek hediye halı için teşekkür etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]