Türkiye'nin ünlü isimleri bu akademide ders verecek

Serdivan Belediyesi Kültür Merkezi bünyesinde kurulan Serdivan Fikir Sanat Akademisi ile alanında uzman isimler öğrencileriyle buluşacak.

Ömer Tuğrul İnançer, Ferhat Kentel, Tahsin Görgün, Süleyman Seyfi Öğün, Besim Dellaloğlu, Ömer Tuğrul İnançer, Ekrem Demirli ve Rahmi Karakuş Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde ders verecek.

Serdivan Fikir Sanat Akademisi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, öğrenci kayıtlarının 22 Ekim Salı gününe kadar www.fikirvesanat.org internet adresinden yapılabileceği belirtildi.
Açıklamada, akademi bünyesinde alanlarında uzman hocalar tarafından 8 hafta boyunca öğrencilere ders verileceği bildirildi.

Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nin bölgedeki tek Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı’nı da bünyesinde barındıracağı ifade edilirken, akademi bünyesinde Medeniyet Araştırmaları ve Dil Eğitimi Merkezi’nin yanı sıra İslam İlimleri Araştırma Merkezi ve Serdivan Sanat Merkezi adlarıyla araştırma merkezlerinin de olacağı ayrıca Serdivan Gençlik ve Fikir Kulübü ile Serdivan Anneleri Topluluğu kulüplerinin de aynı şekilde çalışmalara başlayacakları belirtildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]