"Türkiye'nin Sahte Kahramanlara İhtiyacı Yok!"

Türkiye Partisi Sakarya Teşkilatı'nın düzenlemiş olduğu “Parti içi Eğitim Semineri ve İl Danışma Meclisi” 21.02.2010 tarihinde Prestij Kongre salonunda yapılmıştır. Yapılan bu çalışmaya Türkiye Partisinin tüm il, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları katılımı ile 250'nin üzerinde katılımcı ile görkemli, heyecanlı bir eğitim ve danışma meclisi yapılmıştır.

Yapılan bu toplantıda İl Başkanı Aydın Zengin, “Türkiye Partisine Türkiye’nin ne kadar ihtiyacı olduğunu mevcut iktidarın kavga ile devamlı gündem değiştirerek mağdurları oynama politikaları ile ne işsizliğe ne de Türkiye’nin ana konusu olan geçim derdine çare bulamadığını, insanların gelecekten ümitlerinin kalmadığını” belirtti. “Türkiye Partisi bu sorunların tümüne çare bulacağını ekonomik olarak neler yapılması gerektiğini Sayın Genel Bakanımız Abdüllatif Şener açıklasa da basında yeteri kadar yer almamaktadır. Ama Türkiye Partisinin tüm bu olumsuzluklara Türkiye’nin tüm dertlerine çare bulacak reçeteleri ve kadroları mevcuttur “dedi.

Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İhsan Işık’ta Türkiye’nin Yeni Siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu belirtti ve “Ülkenin sahte kahramanlara ihtiyacı yok. Sahte kabadayılara da ihtiyacı yok. Türkiye’nin gerçek lider Abdüllatif Şener’e ihtiyacı var” dedi.

İl Başkanı Aydın Zengin kapanış konuşmasında, yapılan bu toplantının çok verimli geçtiğini söyledi ve Genel Başkan Yardımcıları İhsan Işık ve Asude Öztürk Camadan’a katkılarından ötürü teşekkür ederken, tüm katılımcılara da katılımlarından ötürü teşekkür etti.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]