Türkiye'nin heyecanla beklediği EXPO 2016 Antalya'da

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencileri bölüm başkanı Öğr. Gör. Nurettin Kartal ve Öğr. Gör. Recep Özkır eşliğinde Antalya EXPO-2016 Fuarı’nı ziyaret etti.

‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla 23 Nisan’da açılan EXPO-2016 Antalya Fuarı yaklaşık bin 100 dekar alan üzerinde 52 ülkenin katılımıyla kuruldu. Bitki sektörünün ve Türkiye’nin heyecanla beklediği fuarı ziyaret eden Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencileri; Tarım ve Biyoçeşitlilik Müzesi, Türkiye’nin bitki zenginliğini sergileyen Biyoçeşitlilik Tema Parkuru, 7 coğrafi bölgemizin mimari özellikleri ile bahçe düzenlemelerini Dünyanın en büyük canlı bitki heykel sergisini inceleyerek derslerde teorik olarak öğrendiklerini bu ziyaretle canlı ve uygulamalı olarak gördüler.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Özen, bu ziyaretin gerçekleşmesine katkı sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ve Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı bölüm başkanlığına teşekkürlerini iletti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]