Türkiye Üçüncüsü Oldular

Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Folklorik Kitre Bebek Yarışması”nda Türkiye üçüncülüğü ve mansiyon ödülü kazanan Adapazarı Kız Meslek Lisesi öğretmenlerini makamında kabul eden Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, başarılı öğretmenleri ödül vererek kutladı.

Kitre Bebek Yarışması'na dört ayrı çalışmayla katılan Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinin hazırladığı “Boşnak Damat” kıyafeti Türkiye üçüncülüğü kazanırken, “Kınalı Muhaciri” kıyafeti mansiyon ödülü aldı. Öğretmenlerin hazırladığı “Geyve Yöresi Günlük Erkek Kıyafeti” ile “Boşnak Gelin” kıyafeti ise sergilenmeye değer bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı tarafından ödüllendirilen Kız Meslek Lisesi El Sanatları Öğretmenleri Şennur İpek, Emine Genç, Nilüfer Tural, Gülşah Serbes ve Okul Müdürü Saadet Sürgit başarılarının takdir edilmesinden büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Sakarya'daki öğrenci ve öğretmenlerin son bir yıl içinde proje yarışmalarında gösterdiği başarılardan büyük gurur duyduklarını belirterek bu başarıların artarak devam etmesini diledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]