'Türkiye Şampiyonasında birincilik istiyorum'

Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Erenler Güreş Spor Kulübü, Antrenörleri İsmail Hakkı Pehlivan nezaretinde Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret etti. 

27-28 şubat tarihlerinde Sinop’ta yapılan Türkiye Liselerarası gençler şampiyonasında Erenler Belediyesi Güreş takımı 54 kg’da Musab Çapoğlu, 63 Kg’da Sefa Karagöz ve 100 Kg’da Semih Kav, kilolarında ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. Sinop’ta ki müsabakalarda Erenler’i 3 kategoride temsil eden güreşçilerin tamamı 25-28 Nisan tarihleri arasında Hatay’da yapılacak olan Serbest Stil Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

“Güreşçilerimizle birlikte çok sıkı çalıştık. Sinop’ta ekip olarak grup ikincisi olduk, Hatay’da ise şampiyon olmak için mücadelemize devam edeceğiz” diyen Erenler Güreş spor kulübü Antrenörü İsmail Hakkı Pehlivan desteklerinden dolayı Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e teşekkür etti. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise yaptığı açıklamada; “Şampiyonaya güreşçilerimizi hazırlayan ve müsabakalar boyunca onları yalnız bırakmayan Erenler Güreş spor kulübü antrenörlerimize verdikleri destekler ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hatay’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında güreşçilerimizi birincilik kürsüsünde görmek istiyorum. Gerek güreşçilerimize gerek futbolcularımıza olan desteklerimizi hiçbir zaman esirgemedik. Bu azimli ve istikrarlı çalışmaların meyvelerini alıyor olmaktan güzel dereceler ile dönüyor olmalarından onur ve gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]