Türkiye plaj voleybolu turnuvası Karasu'da yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen TVF Pro Beach Tour\'un Sakarya´da gerçekleştirilen Karasu etabının son gününde, yarı final, 3.´lük ve final maçları oynandı.

Bayanlarda Burcu Atasoy - Viktoria Smetanuk ikilisini 2-1 mağlup eden Voleybolx.com- Lion Club Energy Drink (İzolda Körfez - Bahanur Şahin) takımı ile erkeklerde Caner Çiçekoğlu - Özkan Hayırlı çiftini 2-1 mağlup eden Volkan Göğtepe - Girol Eryıldız ikilisi şampiyon oldular. Bayanlarda Resmiye Çakmak-Begüm Güven ikilisi ile erkeklerde Sakıp Karalı-Adem Mert ikilisi ise 3. oldu.

TVF Pro Beach Tour\'un Karasu etabının son gününde, bugün (28 Temmuz) oynanan maçlar ve elde edilen sonuçlar şu şekilde;

Final - Bayanlar

Voleybolx.com, Lion Club Energy Drink (Izolda -Bahanur) - Viktoria, Burcu : 2-1

Final - Erkekler

Caner, Özkan - Volkan, Girol: 1-2

Bayanlarda 1. olan Voleybolx.com- Lion Club Energy Drink (İzolda - Bahanur) takımına madalyaları, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, hediye çekleri ise TVF MHK Plaj Voleybolu Sorumlusu Ömer Mihallıcık tarafından verildi.

2. olan Burcu - Viktoria ikilisine madalyaları, TVF Plaj Voleybolu Ligi ve Organizasyonları Direktörü Oğuz Değirmenci, hediye çekleri ise TVF Plaj Voleybolu Kurulu Üyesi Sinem Beltan tarafından verildi.

Bayanlarda 3. olan Resmiye-Begüm ikilisine madalyaları, KH Ekşioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ekşi, hediye çekleri ise Karasu Plajı Sorumlusu Ergün Bektaş tarafından verildi.

Erkeklerde 1. olan Volkan - Girol ikilisine madalyaları, KH Ekşioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ekşi, hediye çekleri ise TVF Plaj Voleybolu Ligi ve Organizasyonları Direktörü Oğuz Değirmenci tarafından verildi.

2.olan Caner - Özkan çiftine madalyaları, Gazi Metal Temsilcisi Birtan Kaya, hediye çekleri ise Arslan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Altan Arslan tarafından verildi.

Erkeklerde 3. olan Sakıp-Adem çiftine madalyaları, Sivişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sivişoğlu, hediye çekleri ise Yavuzyiğit İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yavuzyiğit tarafından verildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]